| Автор |
Съобщение |
| Перник форум ~ Техническа информация ~ Сервизи в Перник |
|
Пуснато на:
Нед Апр 22, 2007 8:58 am
|
|
|
Манияк
Местожителство: Перник
|
|
| Lachko написа: | | В квартал Изток срещу кафе Sky има един сервиз,човека го познавам лично и мога да гарантирам,че си разбира от работата и знае какво прави. |
Аз всичко си правя при Сашо, много точен пич е и разбира от работата си. За сега не съм правил кой знае какво. Най-отговорната работа, която му поверих беше смяната на ремъци и всички ролки чуротии. Останах доволен.
| Lachko napisa: | | V kvartal Iztok sreshhu kafe Sky ima edin serviz,choveka go poznavam lichno i moga da garantiram,che si razbira ot rabotata i znae kakvo pravi. |
Az vsichko si pravya pri Sasho, mnogo tochen pich e i razbira ot rabotata si. Za sega ne sm pravil kojj znae kakvo. Najj-otgovornata rabota, koyato mu poverikh beshe smyanata na remci i vsichki rolki churotii. Ostanakh dovolen. |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Нед Юни 03, 2007 6:06 pm
|
|
|
Напредващ
Местожителство: Pernik
|
|
Знам ли при хора които о6те набиват лагери с 4ук и дъска не си остажям колата. :roll: Znam li pri khora koito o6te nabivat lageri s 4uk i dska ne si ostazhyam kolata. :roll: |
_________________ Не искам много ,стига да е наи доброто. |
|
|
|
|
 |
|
Пуснато на:
Сря Юли 25, 2007 11:32 pm
|
|
|
|
|
Тея дни влизам в бокса и ще давам отзиви за един маистор ,които мноу ма кефи как работи ся остава само да се справи и с ХлОпела както искам и ще ви го препорачам ако стане сичко точно :wink: Teya dni vlizam v boksa i shhe davam otzivi za edin maistor ,koito mnou ma kefi kak raboti sya ostava samo da se spravi i s KHlOpela kakto iskam i shhe vi go preporacham ako stane sichko tochno :wink: |
_________________ 115к.с. със газ  |
|
|
|
|
 |
|
Пуснато на:
Сря Юли 25, 2007 11:44 pm
|
|
|
|
|
| Metko написа: | | Тея дни влизам в бокса и ще давам отзиви за един маистор ,които мноу ма кефи как работи ся остава само да се справи и с ХлОпела както искам и ще ви го препорачам ако стане сичко точно :wink: |
Дано е същия,за който си мисля.Калибрата ще лети поне ако е тоя,който си мисля май на него Опелите са ми специалност.
| Metko napisa: | | Teya dni vlizam v boksa i shhe davam otzivi za edin maistor ,koito mnou ma kefi kak raboti sya ostava samo da se spravi i s KHlOpela kakto iskam i shhe vi go preporacham ako stane sichko tochno :wink: |
Dano e sshhiya,za kojjto si mislya.Kalibrata shhe leti pone ako e toya,kojjto si mislya majj na nego Opelite sa mi specialnost. |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Чет Юли 26, 2007 9:50 am
|
|
|
|
|
аа не е този :wink: Един негов приятел е този за ,които си мислиш няма защо да се препорачва знае се ,че е луд при него даи боже догодина :lol: :lol: aa ne e tozi :wink: Edin negov priyatel e tozi za ,koito si mislish nyama zashho da se preporachva znae se ,che e lud pri nego dai bozhe dogodina :lol: :lol: |
|
|
|
|
 |
|
Пуснато на:
Чет Юли 26, 2007 4:30 pm
|
|
|
|
|
| Metko написа: | | аа не е този :wink: Един негов приятел е този за ,които си мислиш няма защо да се препорачва знае се ,че е луд при него даи боже догодина :lol: :lol: |
А дай боже Калибрата ще става супер дупер мега бърза
Дай малко подробности,какво ше и се прави на колата при сегашния майстор.
| Metko napisa: | | aa ne e tozi :wink: Edin negov priyatel e tozi za ,koito si mislish nyama zashho da se preporachva znae se ,che e lud pri nego dai bozhe dogodina :lol: :lol: |
A dajj bozhe Kalibrata shhe stava super duper mega brza
Dajj malko podrobnosti,kakvo she i se pravi na kolata pri segashniya majjstor. |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Чет Юли 26, 2007 11:15 pm
|
|
|
|
|
И тои не казва вика само пари да му носим :lol: I toi ne kazva vika samo pari da mu nosim :lol: |
|
|
|
|
 |
|
Пуснато на:
Пон Юли 30, 2007 9:34 am
|
|
|
Манияк
|
|
Всеки ден по една чанта , а? :lol: :lol: Vseki den po edna chanta , a? :lol: :lol: |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Вто Сеп 04, 2007 12:05 am
|
|
|
Активен
|
|
| idalgo написа: | Да човека и Аз го познавам лично ( по няква случайност сме съседи ) Наистина разбира.
А какви са ви впечатленията от новия сервиз на МИИВ някой ходил ли е ? Този дето е на пътя за Тева ? |
Я верно кажете за миив.
| idalgo napisa: | Da choveka i Az go poznavam lichno ( po nyakva sluchajjnost sme ssedi ) Naistina razbira.
A kakvi sa vi vpechatleniyata ot noviya serviz na MIIV nyakojj khodil li e ? Tozi deto e na ptya za Teva ? |
YA verno kazhete za miiv. |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Нед Яну 13, 2008 6:47 pm
|
|
|
|
|
е тъя тема търсех :lol: Мноу съм доволен напоскедък от Бош карам колата викат окачване амотресиори тампони аз си пием кафе те ми я напраат :lol: После Дискове с Накладки аз пием кафе у кафенцето те ми я напраат арна раота :wink: e tya tema trsekh :lol: Mnou sm dovolen naposkedk ot Bosh karam kolata vikat okachvane amotresiori tamponi az si piem kafe te mi ya napraat :lol: Posle Diskove s Nakladki az piem kafe u kafenceto te mi ya napraat arna raota :wink: |
|
|
|
|
 |
|
Пуснато на:
Пон Яну 14, 2008 7:03 pm
|
|
|
Манияк
|
|
Два диалога в Бош сервиз. "П" - посетител, "М" - Майстор (приемчик?)
| Цитат: | В сервиза.
П - Добър ден, имате ли тестер за амортисьори?
М - :shock: А за какво Ви е? (за какво ли друго може да послужи такъв тестер :roll: )
П - Миии ... :shock: ... да ми тествате амортисьорите :roll:
М - А каква е колата? (страшно съществен въпрос ...)
П - БМВ
М - Триста и двайсе?
П - Не, 318 е. А има ли значение?
М - Тестер нямаме, но можем да ви диагностицираме амортисьорите!
П - А как?
М - Ми, с натискане и разклащане, то ще си каже :wink: .
П - Благодаря, няма нужда :evil: .
По телефона.
П - Добър ден, трябва да се сменят тампоните на задните стабилизиращи щанги на Ладата ми. 2104 е.
М - Трябва да я докарате, да я видим.
П - Вижте, искам да ми смените тампоните. Кажете цена и да записвам час.
М - Взимаме па 20лв на тампон.
П - Ама там са 10 тампона! 200лв е цената на жигула в движение!
М - Миии, имаме и цена на час! Но трябва да видим колата! |
Да ми се учи друг на колата?! Не, благодаря! Дори и да е супермайстор :evil: .
Тестера е измислен с точно определена цел и дава точно определени резултати
Конструкцията на Лада от 2101 до 2107 е абсолютно еднаква . Dva dialoga v Bosh serviz. "P" - posetitel, "M" - Majjstor (priemchik?)
| Citat: | V serviza.
P - Dobr den, imate li tester za amortisuori?
M - :shock: A za kakvo Vi e? (za kakvo li drugo mozhe da posluzhi takv tester :roll: )
P - Miii ... :shock: ... da mi testvate amortisuorite :roll:
M - A kakva e kolata? (strashno sshhestven vpros ...)
P - BMV
M - Trista i dvajjse?
P - Ne, 318 e. A ima li znachenie?
M - Tester nyamame, no mozhem da vi diagnosticirame amortisuorite!
P - A kak?
M - Mi, s natiskane i razklashhane, to shhe si kazhe :wink: .
P - Blagodarya, nyama nuzhda :evil: .
Po telefona.
P - Dobr den, tryabva da se smenyat tamponite na zadnite stabilizirashhi shhangi na Ladata mi. 2104 e.
M - Tryabva da ya dokarate, da ya vidim.
P - Vizhte, iskam da mi smenite tamponite. Kazhete cena i da zapisvam chas.
M - Vzimame pa 20lv na tampon.
P - Ama tam sa 10 tampona! 200lv e cenata na zhigula v dvizhenie!
M - Miii, imame i cena na chas! No tryabva da vidim kolata! |
Da mi se uchi drug na kolata?! Ne, blagodarya! Dori i da e supermajjstor :evil: .
Testera e izmislen s tochno opredelena cel i dava tochno opredeleni rezultati
Konstrukciyata na Lada ot 2101 do 2107 e absolyutno ednakva . |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Пон Яну 14, 2008 9:56 pm
|
|
|
|
|
Ами явно и там е като навсякъде с доволни и недоволни клиенти :wink: Аз лично казах ,че съм доволен смених си амортесиорите ,дисковете с накладките и се справиха добре момчетата :wink: Ami yavno i tam e kato navsyakde s dovolni i nedovolni klienti :wink: Az lichno kazakh ,che sm dovolen smenikh si amortesiorite ,diskovete s nakladkite i se spravikha dobre momchetata :wink:  |
|
|
|
|
 |
|
Пуснато на:
Пон Юни 30, 2008 2:34 pm
|
|
|
Новопостъпил
|
|
Искам да ви попитам какво ви е мнението за монтиорите в с.Студена, по точно тези които се намират в началото на селото от дясната страна на пътя (на 10-20 м. от главния път)? Iskam da vi popitam kakvo vi e mnenieto za montiorite v s.Studena, po tochno tezi koito se namirat v nachaloto na seloto ot dyasnata strana na ptya (na 10-20 m. ot glavniya pt)? |
|
|
 |
|